Prijave za Praktični seminar mašinskog učenja

Otvorene su prijave za deveti po redu Praktični seminar mašinskog učenja (PSI:ML – Practical Seminar in Machine Learning), u organizaciji Naučno-inženjerskog centra PFE. Seminar će se ove godine održati od 20. do 31. jula 2023. a namenjen je pre svega studentima završnih godina osnovnih, kao i studentima postdiplomskih studija tehničkog i matematičkog usmerenja. Predavači su eksperti u oblasti mašinskog učenja, sa ekstenzivnim iskustvom u industriji i akademiji. Lokacija kao i detaljni uslovi učešća biće objavljeni u narednom periodu.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave najkasnije do 10.marta. Detalji o procesu prijave dostupni su na PSIML (pfe.rs)

Tokom seminara, učesnici će imati prilike da se, kroz intenzivna celodnevna predavanja i radionice upoznaju sa osnovama mašinskog učenja i da unaprede svoje znanje kroz teorijiski i praktični rad. Drugi deo seminara podrazumeva rad na grupnim ili individualnim projektima na predloženu ili samoinicijativno odabranu temu. Tokom projekata, svakom od učesnika će biti dodeljen mentor koji je stručnjak u konkretnoj oblasti. Pored sjajne prilike da unapredite svoja znanja u oblasti mašinskog učenja, imaćete priliku da budete deo zajednice alumnista koji su pohađali ovaj program.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati organizacioni tim na psiml@pfe.rs ili na njihovoj Instagram stranici.