Poziv kompanije „Synechron“ na „Student open day“

Sa zadovoljstvom te pozivamo na druženje tokom kog ćeš imati priliku da saznaš nešto više o našoj kompaniji.

SYNECHRON je globalna IT kompanija specijalizovana za finansijsku i high-tech industriju. Osnovana pre više od 20 godina u Njujorku, danas ima preko 14,500 zaposlenih u 18 zemalja i 43 filijale širom sveta. Kancelariju u Novom Sadu otvorili smo pre 9 godina sa 3 zaposlena, a danas naš tim broji preko 300 ljudi. Inženjeri u Synechronu rade na strateškim projektima, digitalnoj transformaciji, razvoju novih sistema i održavanju postojećih, kao i drugim tehnološkim oblastima uključujući inženjering, digitalne tehnologije, veštačku inteligenciju, rad sa podacima, integraciju sistema, Cloud i DevOps.

Tokom prezentacije osvrnućemo se na naš način poslovanja, projekte, timove, naš doprinos tehnološkim inovacijama, kao i na studentsku praksu koju organizujemo.

SYNECHRON STUDENT OPEN DAYorganizuje se u novembru u tri termina, a prilikom prijave moći ćeš da se opredeliš za onaj koji ti najviše odgovara.  Mesto održavanja je naša kancelarija u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja 18. Ukoliko se setiš koleginice ili kolege sa smera kojima bi ovaj poziv takođe bio interesantan, slobodno im prosledi mejl!

Rok za prijavu je u formi. PRIJAVI SE OVDE!

Radujemo se druženju sa tobom! U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam piši na HR-Serbia@synechron.com!