LambdaWorks

LambdaWorks je novosadski produkt studio sa fokusom na moderne tehnologije i razvoj digitalnih proizvoda u svim fazama rasta.

Radimo sa startapima kojima pomažemo u inicijalnom razvoju, ali i sa zrelim organizacijama kako bismo im pomogli da skaliraju proizvode na novi nivo. Pored toga LambdaWorks razvija sopstvene proizvode i radi na open source projektima.

Naš cilj je da rešavamo probleme na elegantan način, konstantno pokušavajući da nađemo najbolje tehnologije i procese kako bismo došli do rešenja koja su optimalna.

Neke od tehnologija koje koristimo: Scala, Flutter, Typescript, Serverless, React, PostgreSQL

Kako izgleda praksa u LambdaWorks-u?

Kada krenemo da pričamo o praksi sa tobom kao kandidatom, želja nam je da ti pomognemo da pronađeš ulogu koja će ti najbolje odgovarati i koja će ti pomoći da imaš dobar početak kao softver inženjer. Trudimo se da praksu prilagodimo tvojim afinitetima i da ti pomognemo da shvatiš šta ti najviše “leži”, tako da zapravo program prakse formiramo spram tebe.

Cilj nam je da te upoznamo sa modernim tehnologijama i načinom rada sa fokusom na kvalitet rešenja i inženjersku eleganciju, ali i da ti damo širinu i razumevanje da tvoja uloga nije samo da razvijaš efektna rešenja nego i da pomažeš celokupnom razvoju proizvoda na kojem ćeš raditi.

Zašto LambdaWorks?

Naš cilj je da razvijamo produkt kulturu, odnosno da radimo na proizvodima sa našim partnerima i na sopstvenim proizvodima sa širom slikom od samog kodiranja. Kao studio koji je još uvek u ranim fazama razvoja, tražimo kandidate koje žele da aktivno učestvuju u izgradnji samog studija i razvoju kulture koja za cilj ima kvalitet na svim nivoima.

Web: lambdaworks.io

E-mail: office@lambdaworks.io

Instagram: instagram.com/_lambdaworks

LinkedIn: linkedin.com/company/lambdaworksio