ARS Embedded Systems doo

ARS Embedded Systems doo

Homepage: www.ars-es.com
Posao: www.ars-es.com/jobs
Praksa: www.ars-es.com/job/internship/
Email: posao@ars-es.com


ARS je kompanija specijalizovana za razvoj elektronskih proizvoda i okuplja ljude koji su strastveni elektroničari, ali i softveraši, jer moderan proizvod zahteva saradnju multidisciplinarnih timova.

Ovo je jedno od retkih mesta, gde ćeš imati priliku da vidiš kompletan razvoj proizvoda od ideje, dizajna kompleksne elektronike, firmvera, prelepo dizajniranog kućišta i naravno integracije sa softverom koji obuhvata cloud, mobilne aplikacije i veštačku inteligenciju.

Nekada su elektronski proizvodi bili obične kutije, koje provode svoj radni vek bez izmena i interakcija sa korisnikom.

Danas je inteligencija implementirana u skoro svaki uređaj i korisnik ima visoka očekivanja po pitanju funkcionalnosti i interakcije sa uređajem, često putem mobilnog telefona ili clouda.

Softver donosi odluke i predviđanja na osnovu podataka sa senzora i istorije korišćenja uređaja.

Oduvek je postojalo nezvanično rivalstvo između hardverskih i softverskih timova, ali postaje očigledno da softver odnosi pobedu, zato što najveći deo modernog opipljivog uređaja u stvari čini njegov neopipljivi deo, tj. softver.

Tako je trend stigao i kod nas u firmu. Iako je elektronika naša glavna strast, morali smo da potražimo pomoć od kolega softveraša, kako bi kompleksne ideje bile pretvorene u finalne proizvode.

Ako želiš da, od početka do kraja, učestvuješ u razvoju opipljivog proizvoda, koji možeš ponosno da pokazuješ, ovo je jedinstveno mesto da započneš praksu.

Pozivamo te da se upoznaš sa više detalja na našoj web prezentaciji ili da nas slobodno kontaktiraš.