Bee IT

Adresa: Bulevar Oslobođenja 83, 21000 Novi Sad

Bee IT je kompanija specijalizovana za građenje elektronskog poslovanja, kroz razvoj eCommerce platformi.

Naš tim čine eksperti okupljeni oko istih vrednosti, motivisani za kontinuirani rast i razvoj. Svoj profesionalizam pokazuju kroz projekte na kojima rade širom evropskog, britanskog i američkog tržišta koristeći tehnologije i alate poslednje generacije.

Poziv za praksu u kompaniji Bee IT otvoren je tokom cele godineTežimo da konstantno širimo svoj tim i zato otvaramo vrata novim praktikantima kao i budućim kolegama i koleginicama.

 

Zašto biti deo Bee IT kompanije?

Bee IT je brzorastuća kompanija koja ima za cilj da uvek ulaže u razvoj svakog pojedinca. Projekti na kojima radimo su izazovni i zanimljivi, a klijenti poznati svetski brendovi.

Atmosfera u našoj kompaniji je neformalna, energična i prijatna, kroz svakodnevno poštovanje osnovnih vrednosti od kojih je izgrađena Bee IT košnica. A to su: kolegijalnost, sreća, poverenje,
transparentnost, stručnost i profesionalizam.
Naše iskusnije kolege na svakodnevnom nivou dele svoje znanje i kroz praktične savete pomažu novim kolegama u timu.
Najveći fokus nam je na zadovoljstvu svakog člana tima. Na ovaj način, zajedničkim snagama unapređujemo ceo tim i obezbeđujemo rast i razvoj kompanije.
Saznaj više o nama na našem website-u, kao i na društvenim mrežama: Instagram-u, Facebook-u i Linkedin-u.
Ukoliko želiš da se upoznaš sa nama lično, slobodno nas kontaktiraj i dođi do naše kancelarije na Bulevaru Oslobođenja 83 u Novom Sadu. Vrata naše košnice su uvek otvorena za sve nove kolege
i koleginice!

Ko sve može aplicirati za praksu?

Svako ko je željan znanja i novih izazova može se prijaviti za stručnu praksu u našoj kompaniji. Ne moraš biti student da bi pohađao praksu u Bee IT-u.

Ipak, neophodno je da kandidati ispune određene uslove u pogledu tehničkog znanja, koje se procenjuje uvidom u biografiju kandidata ili tokom intervjua.

Koje prakse organizujemo?

1. Salesforce Commerce Cloud (SFCC) – Salesforce je jedna od najpopularnijih platformi za e-trgovinu. Omogućava B2B i B2C preduzećima da ubrzaju rast svojih online prodavnica pri čemu izgrađuju bolje odnose sa svojim potrošačima. S obzirom da se svi podaci nalaze “u oblaku”, istovremeno se vodi računa o prodaji, korisničkoj podršci, marketingu i slično.

2. Magento 2 Backend – 2018. godine Magento je kupljen od strane Adobe kompanije. Magento je pisan u PHP-a i dva najpopularnija kojima se bavimo u Bee IT-u su Adobe Commerce (Magento 2) i Adobe Commerce Pro (Magento 2 Enterprise/Magento Commerce).

3. PHP – PHP je zasnovan na principu modularnosti što u velikoj meri olakšava razvoj kompleksnih modula. Izdvaja ga njegova fleksibilnost, a njegovi alati vam pomažu da izgradite svestran i struktuiran sadržaj koji je potreban za dinamične web aplikacije.

4. Frontend – Povremeno organizujemo Frontend prakse. Kako bi ostao up-to-date u vezi sa ovom temom, preporučujemo da nas zapratiš na društvenim mrežama ili nas kontaktiraj na office@beeit.rs.

Kako izgleda praksa kod nas?

Praksa ne predstavlja vrstu kursa, niti treninga, već samostalan rad na internom projektu koji nadgleda mentor tokom celog trajanja prakse. Mentor zadaje dnevne zadatke i procenjuje rezultate završenih zadataka. Uprkos tome što je mentor stalno prisutan i prati rad praktikanta, podstičemo nezavisnost svakog pojedinca kada je reč o rešavanju zadataka, uz periodične konsultacije sa mentorom. Duboko verujemo da se upravo na taj način najefektnije uči. Naši praktikanti dobijaju redovne povratne informacije od svog mentora, kao i savete o najboljim praksama u programiranju.

Da li postoji mogućnost zaposlenja nakon pohađanja programa prakse?

Veliki broj naših kolega je svoje Bee IT putovanje započelo upravo kroz program prakse kod nas.

Više o iskustvima sa Bee IT praksi možeš pročitati ovde.

Utiske sa prakse i prvih meseci početka rada u Bee IT-u, sertifikovanja za SFCC developera možeš pronaći ovde.

Kako da apliciram za praksu?

Ukoliko želiš da doživiš Bee IT iskustvo i naša “košnica” ti deluje kao mesto u kome bi voleo/la da pohađaš praksu i profesionalno se razvijaš, pošalji nam svoj CV na office@beeit.rs ili popuni formu na našem website-u: https://beeit.io/careers

A friendly and patient Bee mentor is waiting for you! 🐝

Ukoliko imaš pitanje ili ideju koju želiš da podeliš, slobodno piši Bee IT timu na: office@beeit.rs