Comtrade System Integration

Comtrade System Integration

IT rešenja za digitalnu budućnost

Comtrade System Integration je deo Comtrade grupacije, kompanije sa preko tri decenije iskustva u razvoju softverskih rešenja i IT distribucije. Zahvaljujući posvećenom i stručnom timu, Comtrade System Integration se pozicionirala kao lider u industriji, poznat po svojim inovativnim kapacitetima, produktivnošću i zadovoljnim klijentima za koje izrađuje savremena, personalizovana softverska rešenja. Tim kompanije uključuje preko 500 softverskih i sistem inženjera, biznis analitičara, stručnjaka za sajber bezbednost i drugih domenskih IT eksperata.

Stručnost u različitim domenima

Comtrade System Integration partnerima nudi sveobuhvatna softverska rešenja u različitim oblastima. Kompanija funkcioniše kao most između globalnih IT lidera kao što su Microsoft, IBM, Dell, Cisco, Oracle, Huawei, i raznih industrija, u kojima deluju finansijske institucije, telekomunikacione kompanije, institucije čiji je osnivač država, ali i razne druge organizacije. Sa vrhunskim timovima za upravljanje uslugama i obezbeđenje kvaliteta, kompanija održava visok standard usluga i rešenja, što potvrđuju i višestruke Partner of the Year nagrade dobijene od strane gorepomenutih svetskih IT kompanija u poslednjim godinama.

Kao lider u borbi protiv sajber pretnji, Comtrade nudi napredna bezbednosna rešenja i usluge, dok u poslovnoj automatizaciji i području podataka i veštačke inteligencije, pruža usluge potpune digitalne transformacije maksimizirajući poslovnu vrednost. U portfoliju se nalaze i inovativne Cloud usluge, kompletno upravljanje dokumentacijom, digitalno savetovanje i custom development usluge, čime Kompanija pomaže organizacijama da ostanu korak ispred u digitalnom svetu.

Centar inovacija i rasta

Za mlade IT profesionalce, Comtrade System Integration nudi jedinstveno radno okruženje koje podstiče učenje i profesionalni razvoj. Kompanija je poznata po tome što zaposlenima pruža šansu da rade na inovativnim projektima u oblasti informacionih tehnologija. Mladi stručnjaci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama, što je ključno za njihov rast u brzo promenljivom IT sektoru.

Rad u Comtrade System Integration podrazumeva da ćete biti okruženi iskusnim mentorima i kolegama koji su voljni da dele svoje znanje i iskustvo. To stvara sredinu u kojoj je svaki novi projekat šansa za učenje i napredovanje. Kompanija podstiče kreativnost i inovativnost, omogućavajući zaposlenima da eksperimentišu i razvijaju nove ideje, što je od vitalne važnosti za profesionalni razvoj u IT oblasti.

Upoznajte nas bolje

Za sve koji žele da saznaju više o Comtrade System Integration i našim uslugama, pozivamo vas da posetite naš vebsajt. Ako ste zainteresovani da započnete svoju IT karijeru i pridružite se našem timu, možete se prijaviti putem opšte prijave na Comtrade sajtu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nam pišite na info.rs@comtrade.com.