Digitaz Information Technology dooDigitaz Information Technology doo

Kontakt podaci (web sajt, mejlovi, socijalne mreže)
http://www.digitaz.rs
https://www.linkedin.com/company/digitaz/
info@digitaz.rs


Digitaz je IT inženjering kompanija i Managed Service Provider (MSP) koju pokreće strast ka razvoju i implementiranju naprednih, pouzdanih i konkurentnih softverskih rešenja koja pomažu organizacijama da optimizuju i automatizuju svoje poslovanje. Digitaz razvija funkcionalno bogate internet aplikacije i isporučuje spektar servisa za upravljanje poslovnim procesima (Business Process Management services – BPM) koji omogućavaju kompanijama da racionalizuju svoje poslovne procese i operacije, i da uspostave jednostavno deljenje i protok dokumentacije između poslovnih jedinica. Svojim proizvodima i uslugama Digitaz pomaže krajnjim korisnicima da imaju bolji pristup kritičnim poslovnim informacijama što naposletku vodi ka tome da njihov posao postane produktivniji i konkurentniji.


Studenti na stručnom usavršavanju i praksi osposobljavaju se za rad u timskom okruženju baziranom na modernom načinu upravljanja projektima. U okviru ovih aktivnosti studenti se susreću sa osnovama programiranja distribuiranih internet aplikacija, razvojem aplikacija za mobilne uređaje i savremenom klijent-server athitekturom. Njihovo angažovanje se sastoji u samostalnom radu na izradi “Proof Of Concept (POC) projekta ili uključivanju u projekte razvoja postojećih softverskih proizvoda.


Poželjno je da zainteresovani studenti poseduju veštine iz sledećih oblasti:
• odlično poznavanje objektno orijentisanog programiranja,
• dobro poznavanje Java programskog jezika,
• osnovno poznavanje savremenih veb tehnologija kao što su JavaScript, CSS, HTML, Ajax,
• osnovno predznanje o veb servisima i distribuiranim okruženjima,
• obučenost za rad na Linux baziranom operativnom sistemu.

Zainteresovani kandidati mogu saznati više o potrebnim predznanjima i veštinama na veb stranici http://digitaz.rs/internships/ i svoje prijave mogu slobodno poslati na email adresu: jobs@digitaz.rs.

Nakon procedure odabira zainteresovanih kandidata, izabrani studenti će biti kontaktirani u vezi dogovora oko moguće saradnje.

Kontakt osoba: Željko Milinkov.
Poslati zahtev za stručno osposobljavanje na email: jobs@digitaz.rs.

Uz zahtev poželjno je poslati propratno pismo, CV, informacije o eventualnim javnim radovima ili github nalogu.