hoQMee – hoch qualifizierte Mitarbeiter einfach eingliedern


hoQMee д.о.о. као консултантска кућа пружа услуге стратешког саветовања, концепције, развоја и имплементације интерактивних система. Својствен компанији је развој иновативних решења за сопствене или потребе пословних партнера, од зачећа идеје па све до готовог прототипа!

Детаљније о самој компанији можете прочитати на линку ЗадужбинеПетар Мандић, чији је hoQMee д.о.о. покровитељ, а која се води мотом знања, правичности и несебичности.
https://www.teslamandic.org/sr/zaduzbina-pokrovitelji/hoqmee-doo

Преузми иницијативу!

hoQMee пружа сваком студенту, који је посвећен раду и стицању знања, прилику да се континуирано усавршава. Стицањем адекватног радног примера, практикант се развија у проактивну личност.

Формално образовање као основа!

Наши практиканти добијају максималну подршку у својим академским обавезама, чак и током студирања.

Ми смо спремни да издвојимо потребно време и ресурсе да би ти помогли да успешно положиш предиспитне и испитне обавезе. Додатно, нудимо ти могућност да израдиш свој дипломски рад на афирмативне и изазовне теме, у сарадњи са нашом организацијом и уз одобрење изабраног професора.

Циљ праксе!

Пракса у hoQMee д.о.о. за циљ има пре свега запослење. Дужина праксе се прилагођава индивидуалним потребама, а минимални захтеви усаглашени су са факултетским обавезама. Кроз практично искуство, практиканти се оснажују да самостално обављају задатке у нашој организацији на стручан и одговоран начин.

Стручан и уважен!

Један од наших примарних фокуса је развој појединаца кроз стално усавршавање. Потенцирамо на свести кандидата да усмеравање на позицију у оквиру струке ограничава перформансе појединца, те да је неопходно марљиво развијати своје свестране вештине.

Како постати део hoQMee тима?

Ако си заинтересован да се придружиш hoQMee тиму и радиш у професионалном окружењу, пошаљи нам своју биографију са до сада стекнутим практичним искуствима и овладаним вештинама, на адресу електронске поште коју наводимо испод.
Процес селекције и регрутације кандидата се обавља кроз индивидуални приступ, по нашем јединственом моделу.

Електронска пошта:
posao[et]teslacloud.rs

Телефон:
021/300 87 74

Контакт:
Маријана Мајкић,
маст. проф. јез. и књиж.
асистент | сектор за маркетинг и комуникацију

hoQMee д.о.о., Нови Сад
Футошки пут 15
21000 Нови Сад
Србија