INTENS doo

INTENS DOO ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE NOVI SAD

Web site : www.intens.rs
Mail: office@intens.rs
Facebook: https://www.facebook.com/Intens.software/
Instagram: https://www.instagram.com/intens_software/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/intens/

Intens je domaća IT kompanija, osnovana 2000. godine sa ciljem da bude kuća talentovanih programera koji stvaraju izuzetna rešenja. Intens trenutno broji oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP.

Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.

Osim pružanja usluga klijentima Intens ima i timove za razvoj sopstvenih proizvoda. Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (second level customer support).

Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Proces selekcije kandidata za prasku počinje prijavom na posao@intens.rs, gde je potrebno dostaviti kratku biografiju. Prednost će imati studenti završnih godina i master studija. Odabrani kandidati dobiće test projekat kao domaći zadatak i nakon toga sledi intervju. Trajanje prakse je četiri nedelje. Uz pomoć više mentora, tim od četiri praktikanta radiće na razvoju web aplikacije osmišljene za potrebe stručne prakse u Java programskom jeziku, koristeći Spring framework, Hybernate i Angular 8. Cilj prakse jeste da praktikanti, radeći u timu, u agilnom okruženju, primene i usavrše znanje stečeno na fakultetu.

Kontakt osoba

Dunja Stojaković
Menadžer ljudskih resursa
hr@intens.rs