LEVI9

Web site: https://www.levi9.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Levi9Serbia/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/levi9serbia/
Twitter: https://twitter.com/Levi9company
Instagram: https://www.instagram.com/levi9it/
You Tube: https://www.youtube.com/user/Levi9ITServices/feed
Email: jobs-serbia@levi9.com

Za sva pitanja koja imate oko prakse, slobodno pošaljite mejl na talent-serbia@levi9.com ili nas kontaktirajte preko društvenih mreža.

Opis firme:

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services.

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom 16 godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi.

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina, a u toku pandemije radimo u potpunosti remote.

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim.

Join the magic number!

Opis prakse:

U kompaniji Levi9 IT Services praksu organizujemo u nekoliko departmana:

 • Java
 • Javascript
 • Android
 • .NET
 • Testing
 • iOS
 • DevOps
 • Flutter

Praksa je namenjena studentima treće ili četvrte godine i master studija. U toku pandemije praksa se realizuje onlajn, s obzirom da i svi Najneri rade od kuće. Praksa traje tri nedelje, po osam sati dnevno, a posebno ističemo to da svaki student ima svog mentora kao podršku u individualnom radu. Studenti u toku prakse imaju priliku da rade na mini projektu koji podrazumeva upotrebu savremenih tehnologija koje se koriste u kompaniji Levi9.

Proces selekcije se takođe dešava onlajn, a podrazumeva HR razgovor, sa proverom engleskog jezika, kao i tehnički intervju. U okviru tehničkog intervjua možete očekivati razgovor o osnovnim znanjima koje su studenti stekli na fakultetu.

U toku ove prakse studenti mogu da praktično primene svoje znanje i steknu utisak kako izgleda rad u velikoj internacionalnoj kompaniji. Tu su i ovi benefiti:

 • Individualni pristup mentora
 • Rad sa najnovijim tehnologijama i metodologijama
 • Realni projekti
 • Izuzetno stimulativno i zabavno radno okruženje
 • Odlične mogućnosti za razvoj karijere

Prakse se održavaju tokom cele godine tako da studenti mogu aplicirati na njih u momentu kada im to odgovara u odnosu na njihove obaveze na fakultetu. Dinamika održavanja praksi zavisi od raspoloživosti mentora. Za sva pitanja koja imate oko prakse, slobodno pošaljite mejl na talent-serbia@levi9.com ili nas kontaktirajte preko društvenih mreža.

Levi9 organizuje i niz drugih programa koji su zanimljivi studentima, kao što su:

 • Code9 Workshops – interaktivne radionice iz oblasti Java, .NET i Test developmenta, koje se održavaju obično u maju. Ovo je zajednički projekat kompanije Levi9, studentske organizacije EESTECH i Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Za više detalja posetite http://www.code9.rs/.
 • Hakaton 5 dana na Javi – takmičenje u programiranju za studente koje se održava obično u novembru. Ovaj hakaton je podeljen na dva dela, Challenge i Team Up, u okviru kog studenti rade na rešavanju zadatka, samostalno ali i uz podršku mentora. U toku 2020. godine hakaton je po prvi put održan onlajn, usled pandemije. Više detalja dostupno je na http://www.5dananajavi.com/.
 • MasterClass programi – strukturiran onboarding program u trajanju od 3 meseca tokom koga nove mlade kolege rade sa mentorima. Pored praktičnih znanja iz oblasti kojom će se baviti, tu je i adaptiranje na rad u internacionalnoj kompaniji. MasterClass program su plaćeni program prakse nakon koje sledi zaposlenje.
 • Summer & Winter Workshops – program interaktivnih radionica za studente koje organizuje Levi9 kancelarija u Zrenjaninu. Studenti dobijaju osnovna praktična znanja tokom grupnog rada na projektu, a na samom kraju imaju mogućnost da prezentuju rezultate. Ovaj program traje 6 nedelja i obično se realizuje dva puta godišnje – u zimskom i letnjem periodu. Za više detalja kliknite ovde http://tech9.rs/workshop.php
 • Stipendije – Program Levi9 stipendija pored finansijske podrške obuhvata i zaposlenje nakon završetka studija. Studenti tokom primanja stipendije nemaju radnu obavezu.