LightSoft DOO

Ime firme: LightSoft DOO
Website: www.lightsoft.co.rs
Email: info@lightsoft.co.rs, zoran.kocevski@lightsoft.co.rs, marko.ovuka@lightsoft.co.rs
Instagram profile: https://www.instagram.com/lightsoftns/?hl=en

Opis: IT firma LightSoft radi na razoju distributivne platforme BookingPal, manage-uje i dstribuira products and servise dizajnirane za Vacation Rental industriju gde klijenti koriscenjem platforme mogu da unaprede sopstveni biznis. BookingPal platforma ostvaruje konekciju zimedju PMS i razlicitih channels (Saradjujemo sa channels kao sto su AirBnb, Booking.com, Expedia, HomeAway i Google).

Tehnologije: Studenti na praksi bi bili u prilici da se ukljuce aktivno u implementaciju feature requests definisanih od business strane. Bili bi u prilici da unaprede svoja sopstvana znanja sa fokusom na ove tehnologije: Core Java, Spring Frameworks, Hibernate, MySQL, API Rest Services, Elastic. Bili bi deo jednog agile team-a koji koristi Kanban kao agile methodology. U svakom momentu bi imali developere sa iskustvom u njihovom okruzenju koji bi im olaksali njihov rad i napredak.
Svaki od potencijalnih interesenata bi morao da uradi jedan kratak test/zadatak uz koriscenje internet resources. Za one koji najbolje urade test, bili bi u prilici da tokom prakse ponudimo i neku vrstu stipendije za taj period kao dodatnu motivaciju. Naravno, kao krajnji cilj, zeleli bi da se studenti uklope u nase okruzenje i nakon studija nastave poslovni angazman u ovkiru nase firme.

Kontakt osoba: Zoran Kocevski 063498662 i Marko Ovuka 0638575141