Novalite doo

Novalite doo

www.novalite.rs
office@novalite.rs
Facebook: NovaLite doo https://www.facebook.com/novalitedoo/
LinkedIn: NovaLite https://rs.linkedin.com/company/novalite
Twitter: NovaLite https://twitter.com/novalitedoo


Mi smo NovaLite doo, IT kompanija sa sedištem u Novom Sadu, nastala na temeljima srpsko-holandske saradnje. Bavimo se razvojem softvera za web, desktop i mobilne aplikacije. NovaLite duguje svoju posebnost kombinaciji pažljivo okupljenog tima, opuštene atmosfere i prijatnog radnog okruženja. Tim iskusnih programera je naša pokretačka snaga. U prvom redu mi smo IT stručnjaci i naše opšte pravilo je da ne zapošljavamo projektne manadžere koji ne programiraju.

NovaLite je kompanija koja nudi mogućnost stručnog usavršavanja za sve istinske entuzijaste, gladne znanja i timskog rada. Kod nas ćete dobiti mogućnost da višegodišnje teorijsko znanje primenite u praksi i da kroz rad sa iskusnim kolegama to znanje višestruko uvećate. One najvrednije kompanija NovaLite je spremna da uvrsti u svoj tim kako bi zajedno položili kamen temeljac vašeg profesionalnog razvoja.


◦     koje oblasti se obrađuju
Mogućnost priključenja aktuelnom projektu ili rad u nekim od sledećih tehnologija – Java tehnologije, Scala, .NET, Android, iOS, Web tehnologije i Node.js

◦     pravila (da li postoje testovi i sl.)
NovaLite nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u trajanju od 3 nedelje. U tom periodu kandidat dobija mentora koji nadgleda njegov napredak i rad. Samom angažovanju prethodi testiranje kandidata iz tehnologija odabranih u okviru ankete koju prilikom apliciranja dobiju da popune putem mejla – .NET, Java, Javascript, SQL, HTML/CSS… U skladu sa rezultatima na testiranju i podacima iz CV-ja i ankete, kandidat se poziva na dalji dogovor sa budućim mentorom.

◦     potrebna predznanja
Znanje engleskog jezika, osnove programiranja (C# ili Java)

◦     druge informacije i pravila
Program studentske prakse je aktuelan tokom cele godine, naravno uz preduslov da imamo dostupnog mentora za željenu tehnologiju.

• Kontakt osoba kojoj studenti treba da se javljaju ako odaberu da sarađuju sa firmom

Svoj CV ili mejl upita u svakom trenutku možete poslati na praksa@novalite.rs.