PopArt Studio

Mi smo PopArt Studio – domaća, kreativna digitalna agencija sa kompletnom uslugom i sa preko decenijom iskustva u oblasti veb developmenta, veb i grafičkog dizajna i digitalnog marketinga.

Volimo da nas dožive kao butik digitalne umetnosti koji primenjuje personalizovan, profesionalni pristup svakom klijentu. Vizija koja nas je ujedinila jeste stvaranje kreativnog igrališta u kome je sve moguće. Naša najveća vrednost su ljudi, inteligentni, stručni, nasmejani. Spoj nespojivih ličnosti, različitih snova, interesovanja, očekivanja, sa zajedničkim ciljem – da održimo specifičnu timsku kulturu koju čini miks profesionalnosti i ležernosti, i koja se uvek bogati dolaskom svakog novog kolege.

Naš tim čine stručnjaci sa širokim spektrom znanja i sposobnosti, polazeći od dizajnera, back-end i front-end programera, digitalnih strategista i marketinških stručnjaka. Praktikujemo inovativnost i originalnost u pristupu i izradi svakog projekta, a korišćenje najsavremenijih tehnologija i trendova u oblasti veb developmenta omogućava nam da uz visok kvalitet i funkcionalnost to sve i postignemo. PopArt Studio je odlična kompanija za tebe ukoliko želiš da:

  • Učiš od naših mentora – koji su iskusni profesionalci u oblasti veb developmenta, veb i grafičkog dizajna i digitalnog marketinga;
  • Učestvuješ u saradnji na raznovrsnim i interesantnim projektima;
  • Razvijaš svoje veštine u radu sa tehnologijama kao što su: JS – React/Next, PHP – Laravel/WP

Ukoliko imaš pitanja o praksi ili želiš da se prijaviš, budi slobodan/a da nam pišeš na e-mail adresu: careers@popwebdesign.net.
Web sajt: https://www.popwebdesign.net/
Instagram: https://www.instagram.com/popart.studio/
Facebook: https://www.facebook.com/PopArt.Web.Dizajn
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/popart-studio/
Twitter: https://twitter.com/popartns
Behance: https://www.behance.net/popartns
Dribbble: https://dribbble.com/PopArt-Studio