Prozone – IT Solutions

Prozone – IT Solutions

http://www.prozone.rs,
office@prozone.rs,
https://www.facebook.com/Prozone.IT.Solutions/
https://www.instagram.com/prozoneit/,
https://www.linkedin.com/company/95123/


Više od 15 godina se bavimo razvojem i implementacijom softvera prilagođenog potrebama korisnika. Glavni klijenti su nam državne institucije, banke, osiguravajuća društva, naftne kompanije, kao i ostali predstavnici velikih sistema u privredi. Uz pomoć našeg softvera pojednostavljujemo i olakšavamo poslovanje, štedimo vreme, povećavamo efektivnost, efikasnost i otvaramo vrata ka novim poslovnim mogućnostima. Donosimo novi pogled na rešenje problema, zahvaljujući ekspertizi koju imamo, a koju smo stvarali dugogodišnjim radom sa klijentima iz različitih oblasti.

Tržišta na kojima poslujemo su Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Zapadna Evropa, Severna Amerika, Kanada i Bliski istok. Naša prednost je u dugogodišnjem iskustvu u razumevanju specifičnih problema i potreba klijenta i u zajedničkom kreiranju rešenja. Odlikuju nas kompetentnost, odgovornost, znanje i dostupnost za klijenta. Tehnologije koje koristimo su Java i AngularJS.


Program praktične nastave se sastoji od niza zadataka čiji je glavni cilj razvoj veb aplikacije u Java programskom jeziku koristeći Eclipse, Maven, Spring MVC, JSP/JSTL, Spring data, Spring security, MySQL.
Studenti su mentorisani od strane zaposlenih sa mediorskim iskustvom, koji ih vode kroz zadatke i prate njihov razvoj i zalaganje. Pri apliciranju, prednost imaju studenti čije se ambicije i predznanja poklapaju sa ciljevima i delatnostima naše kompanije. Obavezno je poznavanje Java programskog jezika, kao i osnovna predznanja iz SQL-a.

Svi studenti koji prođu praktičnu nastavu u Prozone, imaju mogućnost i zaposlenja.


Kontakt osoba: Aleksandra Bajić, Menadžer ljudskih resursa (aleksandra.bajic@prozone.rs)


U cilju poboljšanja sopstvenog poslovanja Prozone je formalizovao procese koji se odnose na  uspostavlje i očuvanje poverenja svojih korisnika i ostvario je visoke standarde zaštite ispunjavanjem uslova za sertifikaciju ISO Standarda.
Prozone poseduje sertifikate:
• ISO 9001:2015
• ISO/IEC 27001:2013
• ISO/IEC 20000-1:2011.
 
Partnerstva: IBM Advanced Business Partner, EMC Business Partner, Microsoft Partner.