SYRMIA

Kontakt podaci

(Gde god da nam pišeš, rado i brzo ćemo ti odgovoriti 😊 )

O nama

SYRMIA okuplja zaljubljenike u sistemsko i embedded programiranje koji se bave razvojem softvera u različitim domenima, počevši od sistemskih biblioteka, programskih prevodilaca i emulatora, optimizovanih platformi za mašinsko učenje, savremenih grafičkih kartica i mrežnih uređaja, pa sve do širokog spektra oblasti u domenu auto-industrije. Svet menjamo sa 4 lokacije – Beograd, Niš, Novi Sad i Banja Luka.

Trenutno SYRMIA priču razvija preko 200 inženjera, koji rame uz rame sa inostranim kolegama i klijentima pomeraju tehnološke granice.

SYRMIA program prakse

Program stipendirane stručne prakse kreiran je sa ciljem da studentima pruži mogućnost sticanja značajnog praktičnog iskustva kroz primenu i proširenje akademskih znanja.

SYRMIA praksa je u formi stipendiranja i podrazumeva angažman od 4h dnevno. Student završne godine fakulteta koji je zainteresovan za ovaj program prvo prolazi kroz intervju, kako bismo stekli uvid u dosadašnje znanje (i motivaciju 😊). Nakon toga se priključuje programu i na stipendiji je kod nas sve dok ne diplomira. Nakon diplomiranja, postoji mogućnost ponude za zaposlenje. Naš ugovor o stipendiranju predviđa da nakon zaposlenja radiš kod nas minimalno onoliko meseci koliko je trajao program stipendiranja.

Koje su prednosti programa?

Ključne prednosti programa stipendirane prakse u našoj kompaniji su:

• Izrada završnog rada ili projekta jednake složenosti kroz saradnju sa mentorom iz kompanije

• Obezbeđivanje opreme i alata neophodnih za izradu završnog rada ili projekta

• Mogućnost pohađanja internih stučnih obuka

• Učešće u raznovrsnim aktivnostima koje organizuje kompanija

• Stipendija tokom trajanja programa

• Nastavak karijernog razvoja u okviru kompanije