Tarkett d.o.o.

Tarkett d.o.o. Bačka Palanka

Kontakt za prijave: kristina.tomincic@tarkett.com
Email: Ljudski.ResursiTarkettDOO@tarkett.com
Website: https://www.tarkett.rs/sr_RS/
Tarkett Careers stranica: https://careers.tarkett.com/sr/otkrijte_tarkett.html
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tarkett/life/
Infostud: https://poslovi.infostud.com/poslodavac/tarkett/16477

Tarkett je svetski lider u kreiranju inovativnih rešenja za podne obloge i sportske terene, koji je prisutan na tržištu više od 100 zemalja. U Srbiji uspešno posluje od 2002. godine. sa 12 500 zaposlenih širom sveta. Mi smo internacionalna kompanija, koja svoj uspeh zasniva na posvećenosti zaposlenih. Naša globalna snaga pokreće timove stručnjaka, koji zajedno sa klijentima rade na prilagođavanju dizajna, proizvodnje i isporuke integrisanih podnih rešenja lokalnom okruženju.

Tarkett d.o.o. u saradnji sa PMF-om poziva studente zainteresovane za praksu u sektoru Informacionih tehnologija. Praksa se organizuje za studente Departmana za matematiku i informatiku i održava se u Bačkoj Palanci. Tokom prakse, studenti će se upoznati sa svojim mentorom i ostalim kolegama iz IT sektora koji će im biti konstantna podrška i glavni izvor novih saznanja. Cilj prakse je da studenti primene stečena znanja na fakultetu ili iskoriste ovu priliku u cilju pisanja diplomskog ili master rada.

Zainteresovani studenti mogu poslati svoj CV putem mejla uz napomenu o očekivanoj dužini trajanja prakse, tj. datum početka i kraja, kao i oblast u kojoj imaju želju da realizuju svoju praksu.

Za obavljanje prakse nisu potrebna predznanja, potrebno je samo da student bude odgovarajućeg akademskog usmerenja za rad u IT sektoru i da ima želju da se razvija u tom pravcu.

Kristina Tominčić – kristina.tomincic@tarkett.com