Vivify Ideas

Vivify Ideas

https://www.vivifyideas.com/
https://www.facebook.com/VivifyIdeas
https://twitter.com/VivifyIdeas
https://www.linkedin.com/company/vivify-ideas
https://www.instagram.com/vivifyideas/
https://blog.vivifyideas.com/

Kontakt email: goga@vivifyideas.com


Osnovana 2013. godine u Novom Sadu, kompanija Vivify Ideas se bavi razvojem softvera za domaće i strane klijente. Od najranijih dana se trudimo da usvajamo nove tehnologije i trendove iz industrije. Kao rezultat toga, naši programeri su imali priliku da rade na brojnim zanimljivim projektima u oblastima kao što su zdravstvo, marketing, logistika i hotelijerstvo.

Vivify Ideas od samog početka omogućava studentima da unaprede svoje znanje u oblasti programiranja kroz program stručne prakse. U našoj kompaniji praktikanti se vrlo brzo priključuju projektima na kojima rade sa iskusnijim kolegama, naravno uz pomoć mentora koji su uvek tu da pomognu.

Njihovo uključivanje u svakodnevni život firme se ne završava tu i takođe im se pružaju pogodnosti koje uživaju stalno zaposleni u Vivify Ideas. Studenti imaju pristup fondu za stručno usavršavanje i nabavku resursa za učenje, pristup biblioteci firme, tim bildinzima, FitPass kartici i mnogim drugim pogodnostima koje imaju i ostali zaposleni u Vivify Ideas.


Opis prakse:

U Vivify Ideas studenti imaju priliku da rade praksu koja objedinjuje razvoj web/mobile/hibridih applikacija. Tehnologije koje ćete imati prilike da naučite su PHP (Laravel i Symfony), JavaScript (ReactJS, VueJS, AngularJS, Ionic, Monaca) i Swift.

Nakon prolaska kroz kurs iz ovih tehnologija uz podršku mentora, studenti imaju priliku da se priključe timovima, rade rame uz rame sa iskusnijim kolegama i savladaju Scrum framework.
Više o projektima na kojima trenutno radimo pročitajte ovde https://www.vivifyideas.com/portfolio

Praksa je plaćena i nije vremenski ograničena, a neretko preraste u zaposlenje.

Praksa je namenjena studentima svih godina. Da biste se prijavili, dovoljno je da pošaljete svoj CV, i mi ćemo vam poslati poziv za testiranje. U pitanju je izrada konzolne aplikacije u jeziku po vašem izboru koja se radi od kuće i koja testira vaše znanje OOP-a. Jedino predznanje koje se očekuje je dobro poznavanje principa objektno-orijentisanog programiranja. Dobro urađen zadatak daje vam šansu za tehnički i HR intervju, a nakon toga kandidatima koji se najbolje pokažu nudimo poziciju praktikanta.

Svoj CV nam možete poslati na jobs@vivifyideas.com. Očekujemo vaše prijave i radujemo se skorom viđenju! 🙂