Online Meet Up – IT kompanija Simple Task

Kompanija Simple Task organizuje online meetup previđen za studente zainteresovane za studentske prakse, ali i za druge koje interesuju ove teme.

 

Da li želiš da postaneš deo tehnološke transformacije i da svojim veštinama utičeš na savremeni svet oko sebe? – Na pravom si mestu!

Iskoristi ovu priliku da naučiš nešto novo o poređenju relacijskih (SQL) i nerelacijskih (NoSQL) baza podataka od našeg kolege Vuka. On će kroz praktične primere podeliti s tobom kakve sve baze postoje, prokomentarisaće neke zanimljive „storage engine“- e i otkriće ti benefite korišćenja ovih baza. Vuk je svoj put počeo u Simple Task-u kao praktikant, a danas je važan član našeg tima i mentor studentima.

Na Meet Up-u ćeš imati mogućnost da saznaš i sve informacije o stručnoj praksi iz prve ruke od kolege Vuka, a na svaki upit o konkurisanju, selekciji i samom procesu prakse odgovoriće ti Katarina iz HR-a.

Za učešće na Online Meet Up-u, koji će se održati 20. oktobra u sredu u 17h možeš se prijaviti putem ovog formulara, a mi ćemo ti na mail poslati link za pristup. Vidimo se! 🙂

*prijava je obavezna za prisustvovanje na događaju, a možete se registrovati najkasnije do 19.10.