Predavanje kompanije ICodeFactory

Pozivamo vas na predavanje u organizaciji kompanije ICodeFactory i Prirodno-matematičkog fakulteta pod nazivom „ICodeFactory – From Student to Microsoft Certified Software Developer“.

Predavanje će se održati u četvrtak, 24. februara sa početkom u 17 časova u sali 64 na Prirodno-matematičkom fakultetu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, broj mesta na fakultetu je ograničen, ali je praćenje omogućeno i putem Microsoft Teams platforme.

Za prisustvo uživo ili putem Microsoft Teams platforme možete se prijaviti putem linka: https://bit.ly/ICodeFactoryPMF2022

Završetak studija je izazovan period u životu svakog studenta, a može da bude jednako nepredvidiv kao i svaki novi početak. Tada studenti nailaze na brojna pitanja koja se tiču početka njihovih profesionalnih karijera:

  • Koliko se studentski projekti razlikuju od real-life poslovnih projekata i kako preći put od studentskih projekata do enterprise projekata?
  • Da li je znanje stečeno tokom studija dovoljno za rad na takvim projektima?
  • Kako započeti karijeru kod nas i biti deo našeg tima? I kako izgledaju naši programi obuka i sertifikacija?
  • Kako postati Microsoft Certified Software Developer? Ili partner kompanije?

ICodeFactory je prepoznao ove i slične izazove i prilagodili su svoje procese kako bi ovaj put učinili što lakšim. Upoznajte ICodeFactory tim i saznajte koje usluge pružaju, koje tehnologije koriste na projektima, kao i koje probleme rešavaju svojim klijentima. Saznajte kako izgleda celokupan proces od ideje do produkcije: od potrebe klijenata, razvoja, testiranja, pa sve do isporuke u produkciju.

Pozivamo sve naše studente koji razmišljaju o radu u IT industriji ili završavaju svoje studije i spremni su da naprave prve radne korake, kao i one koji već grade svoje akademske karijere, a žele da stiču iskustva u radu na realnim projektima. Na ova ili slična pitanja ćete dobiti odgovor, a moći ćete čuti i mnoge lične priče iz prakse.